Vi är Boende Livet Ut

Boende Livet Ut är ett lokalt familjeföretag med en enkel vision, nämligen att du ska kunna bo kvar i ditt eget hem livet ut och behålla din personliga frihet även när du blir äldre eller har en funktionsnedsättning.

Med god omsorg och respekt för dig vill vi bidra till en känsla av integritet, trygghet och harmoni. Det gör vi genom hög kvalitet, lyhördhet och ett personligt bemötande åt var och en efter behov.

Vår fantastiska personal, samtliga utbildade undersköterskor, är hjärtat i verksamheten. Med energi, omtänksamhet och engagemang har de vilja och kunskap att hjälpa just dig. I samband med dina vardagliga aktiviteter kan personalen på ett naturligt sätt stimulera dina förmågor som hjärnan, talet och kroppen.

/Christina & Roger Eriksson

 

Christina Eriksson, VD, grundare av Boende Livet Ut

Filosofie Magister. Arbetsterapeut.

Jag är född och uppvuxen i Kalix. Jag är i min person glad, positiv och har lätt till skratt. Erfarenheter i livet har gjort mig ödmjuk. Jag uppskattar och gläds åt vad varje dag har att ge. Jag är mamma till tre barn; Catharina som arbetar med oss i Boende Livet Ut, Christoffer och "skrapabullan" Henrik. Fritiden består av motion, yoga, resor, körsång och mycket hantverk. Jag tror på att man ska sköta om både sin kropp och sin själ så gott det går.

Jag har arbetat åt Norrbottens Läns Landsting i 33 år, först som undersköterska och sedan 17 år som arbetsterapeut på Kalix Vårdcentral. Jag har kompetens inom flertalet åldersrelaterade sjukdomar samt spetskompetens inom demenssjukdomar.

 

Roger Eriksson, grundare av Boende Livet Ut

Jag har lång erfarenhet av entreprenörskap. Som person är jag nyfiken, kreativ och har ett visionärt tänkande. 

Jag är ekonomiskt ansvarig på Boende Livet Ut.

 

Catharina Ekman

Undersköterska

3-årig gymnasieutbildning Grans Naturbruksskola samt undersköterskeutbildning. Jag bor med min man David och mina två barn i Sjulnäs. Där har vi vårt "lilla jordbruk" med hästar, katter, ankor och hundar. Har man gått på Grans är man en inbiten djurvän. 

Jag är en glad person som delar djur och naturlivet med min sambo. Vi går gärna långa skogsturer med hundarna, fiskar och jagar. Jag tycker om att hjälpa människor och när mamma startade Boende Livet Ut kändes det naturligt att läsa till undersköterska.


 

Pernilla Gabrielsson

Undersköterska

Glad, framåt och social tycker jag beskriver mig bra. Mig hittar ni i en villa i Munksund tillsammans med sambon Rasmus, tre söner och två hundar. Jag älskar att vara ute med familjen, fiska eller bara pyssla på med huset. 

Jag brinner för att finnas där för andra människor och därför är min arbetsplats så självklar.

 

Nina Andersson

Undersköterska

Jag är en glad och social tjej som bor tillsammans med min man och barn, två pojkar och en flicka i en by utanför Piteå. Jag har jobbat inom äldreomsorgen under många år och bestämde mig tillslut för att utbilda mig till undersköterska.

På fritiden så umgås jag med min familj och våra vänner. Jag försöker va ute mycket, gillar att åka på bilbingo, lyssna på musik och njuta av livet.

 

Elina Lestander

Under utbildning till undersköterska.

Mer information kommer inom kort om våran nya tjej. 


 

Emelie Lundqvist

Utbildad lokalvårdare

En glad, varm och trevlig tjej född 1989. Har villa i en by utanför Piteå med min sambo och våra två barn. Vi spenderar mycket av vår fritid utomhus, vi älskar utflykter och naturlivet. Pysslar och inreder mycket hemma. 

Min största passion i livet är att hjälpa och finnas till för andra. Allas lika värde är min värdegrund. 

Det kändes självklart att börja jobba åt Boende Livet Ut då man får en väldigt fin relation till sina kunder.

 
 
 

Sofia Igebjörk Nilsson

Undersköterska

Glad och positiv tjej som efter många år inom restaurangbranschen kände att jag ville byta yrke. Att utbilda mig till undersköterska kändes som ett självklart val då jag brinner för att hjälpa människor och bidra med bättre livskvalitet.

Att jobba på Boende Livet Ut känns som ett självklart val då jag får göra det jag älskar. 

 
 
 

Karin Sundgren

Frisör

Jag har jobbat som frisör i över 16 år, drivit egen salong vilket var väldigt roligt och stimulerande. Märkte på senare år att en del av mina kunder hade svårt att ta sig till salongen pga sjukdomar mm. Började med hemklippning en dag i veckan. Nu har jag utökat när jag upptäckte att behovet var så stort och uppskattat. 

Det kan kännas väldigt lugnt och tryggt att få bli klippt hemma, slippa åka iväg till en salong där ofta tempot är mycket högre och dessutom slippa den jobbiga resan som kan kännas som ett jätteprojekt för många. Jag både klipper, färgar och permanentar i hemmet.