Vi söker två undersköterskor
sommarvikarier

Om jobbet

Boende Livet Ut är ett lokalt familjeföretag som erbjuder service och omsorg till kunder i det egna hemmet samt på äldreboenden. Vi finns där för kunden och hjälper kunden att behålla sinpersonliga frihet.

Vi är en social och omtänksam arbetsgrupp som älskar att ha roligt. Vi har en lättsam stämning inom arbetsgruppen och ställer upp för varandra i alla lägen.

Vi vill ge våra kunder en extra guldkant i livet.

Beskrivning

Sommarvikarier vecka 25-32 (20 juni 2022 tom 12 augusti 2022). Tjänstgöringsgrad 75-82%.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer vara att hjälpa våra kunder i vardagen efter deras önskemål.Det kan handla om att hjälpa dem att städa, handla, tvätta, följa till sjukhus eller vårdcentral och mycket mer. En del kunder besöker vi på kommunens äldreboenden för utevistelse, följa till frisören, aktivering eller som socialt umgänge. Många kunder vill bjuda på fika samt sitta ner och prata en stund. Din arbetsuppgift kommer även vara att leverera mat från Bölefisk till våra kunder.

Kvalifikationer

Utbildad undersköterska eller under utbildning, manuellt körkort samt god förmåga att uttrycka sig på svenska i tal och skrift.

Vi söker en person som är engagerad, empatisk, ansvarsfull, noggrann, positiv, glad, lyhörd samt utgår från kundens önskemål och behov.

Du är självständig, men arbetar även bra tillsammans med andra.

Lön

Lön enligt överenskommelse och en bonus på 3000kr vid arbete alla 8 veckor.
Vi har kollektivavtal med Kommunal.

Är du intresserad eller har frågor kring tjänsten?

Kontakta oss via mail på kontakt@boendelivetut.se eller ring 070-281 30 50.

Välkommen med din ansökan!